További infó ITT!

  IMPRESSZUM


Felelős szerkesztőség

Exian CPU Múzeum (Exian's CPU Museum) - alapítva 2002-ben

Szabó Csaba József (Exian) - alapító, főszerkesztő

Cím: H-7632 Pécs, Aidinger J. u.
Mobil: +36 30 245 9 245
Email: cpumuseum@webcom.hu, exianet@gmail.com

Szabó Péter (SzatyaJr) - technikai szerkesztő, műszaki támogatás

szatyajr@gmail.com

Irányelvek, célkitűzés

A CPU Múzeum és Hírközpont ("cpumuseum.webcom.hu") azzal a nem titkolt szándékkal jött létre, hogy megismertesse a processzorvilág termékeit, fejlődésének útját, zsákutcáit. Végigvezet bennünket a kezdetektől napjainkig. Oldalunk segítségével az egyes gyártókat is megismerhetjük.

A weboldalon bemutatott összes processzor fizikailag is jelen van múzeumunkban. Nyilvános bemutatás lehetséges, előre egyeztetett időben is helyen, csoportok számára is (múzeumunk mobil, bárhol bemutatásra kerülhetnek processzoraink). Amennyiben szeretné igénybe venni ezt a lehetőséget, kérjük, keressen fel bennünket email elérhetőségünkön (cpumuseum@webcom.hu).

Az oldal hírcenterként is funkcionál, a főoldalon és a baloldali "Hírek, Cikkek" menüpontban a magyar online hardvermagazinok valamennyi processzorhírei megjelentetésre kerülnek!

Nyilatkozat

Annak ellenére, hogy az általunk bemutatott tartalom ellenőrzésre kerül, nem vállalunk felelősséget a linkelt híroldalakon található tartalomért (pl. utolagos, általunk nem ellenőrzött módosítások, a weboldal szerkezetének, milyenségének, minőségének, tartalmának változása esetén).

Nem vállalunk garanciát a híroldalakról származó tartalmak pontosságáért, szakszerűségéért és időszerűségéért.

Ezáltal minden felelősséget áthárítunk a hírportálok szerkesztőségeire!

Adatvédelmi szempontból sem tudunk felelősséget vállalni a külső oldalak látogatása esetén. Kérjük, olvassa el az általunk linkelt oldalak nyilatkozatait, felhasználási feltételeit!

Az egyes szakmai portálakról származó hírek tartalma nem minden esetben tükrözi saját elveinket, véleményünket.

A processzorhíreken kívünk egyéb, általunk érdekesnek vagy témába vágónak talált híreket is megjelentethetünk (elsősorban: chipgyártás, alaplap, vga témakörben).

Az általunk szerkesztett, létrehozott saját szerzésű hírekért felelősséget vállalunk, de garanciát nem a pontosságukat tekintve.

Felnőtt tartalom

Az elsődleges célközönség a felnőttek és fiatal felnőttek, de az oldalon nem teszünk közzé kimondottan 18 éven felülieknek szánt tartalmat. Az általunk linkelt oldalakon fellelhető ilyen jellegű tartalmakért nem vállalunk felelősséget, de kérésre - amennyiben mi nem vennénk észre - töröljük az ilyen weblapokra mutató linkeket.

Márkanevek, védjegyek, logók

Az oldalon szereplő képek, logók, márkaneveket tartalmazó ikonok csak tájékoztató jelleggel, azonosítás miatt szerepelnek. Tulajdonosuk a márkanevet tulajdonoló cég.

Jogi esetekben

Ez egy teljesen nonprofit weboldal. Ha úgy gondolja, hogy valami nem megfelelő, törvénysértő vagy jogi vitát eredményezhető tartalom szerepel itt, kérjük, haladéktalanul keressen fel bennünket, megfelelő indoklás esetén bármilyen tartalmat azonnal eltávolítunk az oldalról! Ha úgy gondolja, hogy az ön vállalkozása, weblapja, vagy bármilyen saját szellemi alkotása engedély nélkül, jogosulatlanul került megjelentetésre, kérjük, keressen fel bennünket, hogy emberi módon rendezni tudjuk a vitás kérdéseket (bírósági meghurcolás helyett/nélkül).

Felhasználási lehetőségek

Az oldalon szereplő tartalom felhasználása lehetséges, de csak nonprofit célokra, abban az esetben, ha az a közösség javát szolgálja. Tilos az üzleti felhasználás, vagy bármilyen olyan felhasználás, amelynek következtében a felhasználó közvetlenül anyagi forráshoz jut az innen származó tartalom segítségével. Nem számít kereskedelmi felhasználásnak, ha olyan weblapon kerül megjelentetésre az innen származó tartalom, ahol reklámbannerek, hirdetések is szerepelnek. Ésszerű kereteken belül az ilyen felhasználás engedélyezett, de ha bizonyítható, hogy a weblap tulajdonosa az innen származó tartalomnak köszönhetően nagyobb reklámbevételre tesz szert, elvárható, hogy gondoljon arra, hogy honnan származik a bevételt növelő tartalom!

Minden esetben kötelező feltüntetni weblapunkat, mint forrást!

Kapcsolatfelvétel

Több módon is felveheti a kapcsolatot velünk. Elsősorban az email-os megkereséseket várjuk (cpumuseum@webcom.hu). Az oldal szerkesztőinek közvetlenül is küldhet levelet a fent közzétett személyes email címekre.

Robotok

Köszönjük, nem tartunk igényt a weblap teljes biztonsági mentésére :) Így tehát nem kívánatos tevékenység a sávszélességet és szervert leterhelő automatikus tartalom másolása.