További infó ITT!

  ADATVÉDELMI NYILATKOZATUNK


Ezúton tesszük közzé adatvédelmi irányelveinket.

Személyes adatokat nem rögzítünk akkor, amikor Ön meglátogatja a weblapunkat. Jelenleg semmilyen szolgáltatásunk nincs, ahol az Ön személyes adatait kérnénk be, és tárolnánk el.

Az emailban érkező üzeneteket hosszabb ideig nem tároljuk, email címeket nem teszünk közzé és nem adunk tovább harmadik félnek.

Egyetlen adatrögzítésünk van, ez a webszerver látogatóit tartalmazó saját naplózásunk, illetve, az oldalunkon üzemelő Google Analytics szolgáltatás, amely adatokat gyűjt a látogatókról. A Google Analytics szabályait a Google weboldalain ismerheti meg. Ugyanez érvényes a MYSTAT szolgáltatásaira is.

Egyéb módon nem gyűjtünk és nem tárolunk adatokat látogatóinkról.

A tájékoztatás kedvéért röviden leírjuk, hogy milyen adatok kerül(het)nek gyűjtésre Önről, amikor meglátogatja az oldalt:

- tartózkodási helye (az internet végpont helye)
- domain név, IP cím
- az Ön által használt operációs rendszer
- képernyőfelbontás, színmélység
- az oldalon eltöltött idő
- mely oldalakat olvasta/látogatta

Ezeket az adatokat azért gyűjtjük (illetve gyűjtik a statisztikai oldalak), hogy a weblapunk fejlesztésében segítségünkre legyenek, illetve, hogy ismerjük látogatóink alapszintű szokásait, továbbá, hogy honnan és mely al-oldalakat látogatták.

Az ilyen módon begyűjtött adatokat nem adjuk ki harmadik fél számára, kivéve a látogatók számát, mely nyilvánosan megtekinthető és megjelenítésre is kerül az oldalon több helyen (MyStat látógatószám). A Google Analytics-et viszont csak meghatározott admin és moderátor kollégáink tekinthetik meg.